KONYA / SELÇUKLU - Sancak Ortaokulu

Nis

Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığında düzenlenen teknoloji ve robot yarışması TEKNO-SEL de okulumuz iki tane ödül kazanmıştır. Başarılı olan öğrenci ve öğretmenlerimizi  tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik ve Psikolokij Danışman öğretmenleri tarafından LGS kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize yönelik bilgilendirme ve okul tanıtımları devam etmektedir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı yapıldı.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı yapıldı

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat YİĞİT ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Turan KAYACILAR 07 Mart 2024 tarihinde okulumuza ziyarette bulundular.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

Karnelerimizi  dağıttık. Tüm Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi yayımlandı.

Kas

Konya Selçuklu Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Konya'nın ilk ikinci el pazarı Aralık ayında başlıyor. 6 Aralık Çarşamba günü ilki gerçekleştirilecek Selçuklu 2. el pazarında Sancak Ortaokulu olarak standımıza tüm öğrenci,veli ve öğretmenlerimizi bekliyoruz.

20 Kasım 2023 Pazartesiden İtibaren Geçerli Giriş Çıkış Saatleri

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma programı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program ile düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Bir hafta daha kutlanmaya devam edecek.

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama etkinliklerinde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İLELEBET CUMHURİYET…

Ekm